Livet i Granhammar

2012-02-28
20:54:20

VÅRDAG!

Just nu har jag två sjuklingar på var sitt håll att ta hand om. Anders, som fått en rejäl förkylning, här hemma och min son Yngwie, som ligger i influensan, i Kumla. Så i morse åkte jag till sonen för att hjälpa till med att få hem lite hostmedicin, nässpray och mat igen till honom. Var där i söndags och då var han mycket sämre än idag så det går åt rätt håll.
Jag tog med mig Angus och Trixa och gick runt Kumla Vattenpark. Tyvärr visade sig inte solen förren vi satte oss i bilen och åkte hem.  :(




Det finns mycket att titta på när man är utsocknes....




t ex en massa sjöfåglar som Angus tyckte var lite obehagliga när dom kom för nära. Men Trixa kunde nog tänka sig att hoppa i för att äta upp ett par änder....


Väl hemma åt jag lite lunch och sedan gick vi ut i en underbar solig vårlig skog. Det var nästan så man inte ville gå in igen utan bara NJUTA! Jag hade med mig alla sex hundarna och dom såg ut att trivas lika bra som jag.



Angus hittade en jätterolig lekplats. Det vattenfyllda Flåakärret som varit skridskobana till byns barn men nu är full med krackelerad is och isflak.





Angus bar in isflak till dom hundar som var badkrukor. Sedan åt dom isen som glass.



Angus städade även kärret från nedblåsta grenar.






Även Freddan vågade sig i och bada.