Livet i Granhammar

2011-05-25
20:13:20

Födelsedag och ändrade planer!

Idag har jag fyllt 44 år. Fast egentligen slutade jag fira när jag fyllde 40. Känns inget roligt att fira att man blir äldre och äldre och äldre...

Min pappa var här på förmiddagen och följde med mig ut på en långpromenad och fick äta god smörgåstårta som jag köpt istället för tårta. Framåt kvällen kom Maria och då blev det smörgåstårta igen. Och sedan valpköparbesök. Valpköparen var intresserad av lilla söta Slap Happy och hade med sig sin granne som är polis och jobbar på hundenheten. Blev "förhörd" och godkänd! ;)) Så nu har även lilla Happy ett hem och flyttar på tisdag efter sin veterinärbesiktning.

När allt har lugnat sig med valphämtningar och jag fått hem min Angus kommer jag bjuda hit tjocka släkten på lite kalas. Eftersom min svärmor är allergisk mot djur så brukar vi ta en dag på sommaren då vi kan sitta ute och umgås så hon slipper alla hund och katthår. 

Igår pratade jag med min valp Angus uppfödare, Jeanette på Avjavas Kennel, och hon tyckte det kändes onödigt att jag kom på söndag för att träffa min valp när jag helgen efter på lördagen ändå ska hämta honom. Så jag hoppar besöket och spar pengarna, som skulle gått till bensin, och lägger dom på en kurs när Angus blivit lite äldre. Söndagen tänker jag istället tillbringa i tv-soffan med Anders, mina vovvar och massvis med godis tittande på Elitloppet!