Livet i Granhammar

2012-04-27
22:23:51

Jag blir galen...

på mina cavalierpojkar! Jag gick en långpromenad med alla hundarna i skogen tidigare i kväll. Först hittade Freddie en rävslagen duva och stod och hetsåt fjädrar totalt döv för mina hysteriskt vrålande nej. Vad bryr sig Freddie om att en helg på Strömsholms Djursjukhus med fjädrar i halsen kostar 17000 kr?
Sedan mötte vi grannarna Eva (som jag brukar ha sällskap av) och hennes man Rickard med deras hundar. Då sprang Fonzie fram och som välkomsthälsning lyfte han på benet och pinkade på Rickards byxor! Sånt är jättebra för grannsämjan! Någon som vill ha en tricolor och rubyhane väldigt billigt! ;)))

På tal om cavalierpojkarna så var Fonzie med på Öppna träningen hos Kajsa Markusson på Kvinnersta förra veckan. Tyckte det var ett bra ställe att träna Fonzie med andra hundar då vi var så få i gruppen. Döm om min förvåning då jag svänger upp på parkeringen och den är full av bilar, folk och hundar. Har för mig att Kajsa sa efteråt att det var 24 ekipage. Hur ska det här gå tänkte jag och var på väg att vända hemåt...men jag parkerade och drog några djupa andetag och förberedde mig mentalt. Sedan gick vi ur bilen och kvällen gick som en dans! Fonzie var mer död än levande då vi kom hem men herregud vad duktig han hade varit mitt lilla röda hjärtegryn!